Om selskapet

Kompass - et teknologidrevet mediebyrå, spesialisert på resultatskapende annonsering. Med til sammen 17 års erfaring leverer vi strategisk rådgivning, medieplanlegging og digital markedsføring. Kompass.Tech er vår automatiske annonseteknologi som driver trafikk til din nettside, finner nye leads og øker dine resultater automatisk og kontinuerlig med annonsering I sosiale kanaler og digitale medier.

Om samarbeidet

Velkommen til Kompass media AS, vårt team innen digital markedsføring. Vi hjelper bedrifter med å øke synligheten sin på nett og å nå ut til sine målgrupper på en effektiv måte. Vårt team består av erfarne spesialister innen digital markedsføring som er oppdatert på de nyeste trendene og verktøyene innen dette feltet.

Ved å velge oss som din digitale markedsføringspartner, vil du kunne dra nytte av en rekke fordeler. For det første vil vi hjelpe deg med å utvikle en skreddersydd digital markedsføringsstrategi som tar hensyn til dine spesifikke behov og mål. Vi vil analysere din målgruppe, dine konkurrenter og din nåværende markedsføringstilstand for å utvikle en strategi som vil gi deg best mulig resultater.

For det andre vil vi hjelpe deg med å implementere denne strategien ved å bruke de nyeste verktøyene og teknologiene innen digital markedsføring. Vi vil jobbe med betalt annonsering (PPC), sosiale medier markedsføring, e-post markedsføring, innholdsmarkedsføring og mye mer for å sørge for at din bedrift når ut til de rette menneskene på riktig tidspunkt.

For det tredje vil vi hjelpe deg med å analysere og optimalisere resultatene av dine digitale markedsføringskampanjer. Vi vil bruke dataanalyse for å se hva som fungerer og hva som ikke fungerer, og deretter justere strategien for å gi deg best mulig ROI.

Vi er opptatt av å levere resultater til våre kunder og vil alltid jobbe hardt for å sikre at du får mest mulig ut av din digitale markedsføring. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift å lykkes på nett.

No items found.

Kontakt oss

Alle gode samarbeid starter med en samtale. Vi ser frem til å høre fra deg. Send oss en melding nedenfor. Og vi svarer så fort vi har anledning.

Takk! 
Vi svarer deg så fort vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.