Om selskapet

Mjøsli er et hytteområde èn time fra oslo med tomter og nøkkelferdige hytter til salgs. Vi har også høystandard utleiehytter for feriereisende og bedrifter. – panorama over mjøsa – norges største innsjø. Mjøsli ligger I stange kommune – innlandet fylke.

Om samarbeidet

På Mjøsli samarbeider Heiner gruppen med Mjøsli AS om utvikling av området og salg av hytter. Her bruker Heiner gruppen sin kompetanse innen markedsføring og drift av utleieenheter.  

Samarbeidet streker seg over ett bredt spenn av aktiviteter. I 2022 satte vi opp en diskgolf bane på 9 hull, denne skal også utvides til 18 hull ila 2024. Sommeren 2023 vil vi klargjøre en trase for aking slik at store og små kan benytte seg av den flotte bakken til lek og moro.

Kompass media bistår Mjøsli i promotering og digital markedsføring av Mjøsli. Kontakt oss for mer informasjon om hva vi kan gjøre for dere i lignende markeder. 

No items found.

Kontakt oss

Alle gode samarbeid starter med en samtale. Vi ser frem til å høre fra deg. Send oss en melding nedenfor. Og vi svarer så fort vi har anledning.

Takk! 
Vi svarer deg så fort vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.