Kvalitet, mangfold og samfunnsansvar

Vår visjon

Heiner Gruppen har en visjon om å fremme samarbeid og suksess for sine virksomheter på tvers av flere bransjer.

Vi tror på prinsippet "Bedre sammen" og vil alltid arbeide for å styrke samarbeidet mellom våre partnere, forbrukere og kunder.

Vi har en klar målsetting om å skape ett fremtidsrettet og vellykket konsern, som blir ansett som en pålitelig og innovativ partner i bransjen. Vi vil oppnå dette gjennom åpen kommunikasjon, gjensidig respekt og tillit, og et kontinuerlig fokus på å levere høy kvalitet og verdi til våre samarbeidspartnere og kunder.

Med vår visjon og engasjement for samarbeid, vil Heiner Gruppen fortsette å skape bærekraftig vekst og suksess for alle involverte parter.

Fra etablering til vekst

Veien frem til i dag

Heiner Gruppen ble startet i 2021 av Claudio Ahumada med en visjon om å skape suksessbedrifter med samarbeidspartnere.

Navnet Heiner stammer fra Vikingtiden og folkene fra området rundt Åker Gård ved Hamar. Det inngikk også i det gamle navnet på Mjøsa.

Vårt mangfold av kompetanse og erfaring kommer fra våre dedikerte og erfarne ansatte, som har bakgrunn fra en rekke anerkjente organisasjoner som IKEA, Vinmonopolet, Interactive Norway, Ekko Media, Kompass Media, Eiendom1 og Ncars kjeden.

Vi jobber hardt for å utvikle og styrke vår posisjon i de bransjene vi opererer i. Våre selskaper spenner fra handel og eiendom til teknologi og media. Vi tar stolthet i å tilby høy kvalitet produkter og tjenester som gir verdi til våre kunder.

Vi er også engasjert i å støtte lokalsamfunnene vi opererer i, gjennom samarbeid med lokale organisasjoner. Vårt mål er å gjøre en positiv forskjell i verden rundt oss, samtidig som vi skaper verdier forvåre aksjonærer.

«Bedre sammen» – som er grunntanken og ledestjerna for selskapet, skal være det som styrer selskapets vei inn i årene som kommer.  

Ansatte

Bli kjent med våre X ansatte. Vi ser frem til å høre fra deg!

CEO / Partner
Claudio Ahumada
Performance marketing specialist
Mia Kristoffersen Olsen

Kontakt oss

Alle gode samarbeid starter med en samtale. Vi ser frem til å høre fra deg. Send oss en melding nedenfor. Og vi svarer så fort vi har anledning.

Takk! 
Vi svarer deg så fort vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.