Om selskapet

Finvold Prosjekt Consult leverer et komplett spekter av rådgivningstjenester til alle typer bygg. Dette gjelder både bolig- og næringsbygg I form av nybygg, rehabilitering eller om det er en kombinasjon av nytt, rehabilitering, ombygging og påbygging for alle typer av bygg.

Om samarbeidet

Heiner gruppen AS og Finvold Prosjekt Consult AS har annonsert et samarbeid innen eiendoms- og tomteutvikling. Som ledende aktører innen sine respektive felt, ser de to selskapene en stor fordel i å jobbe sammen for å levere høy kvalitet på sine eiendomsprosjekter. Finvold Prosjekt Consult AS, med sine styrker innen prosjekt og byggeledelse, kalkyler og budsjettering, vil bistå Heiner gruppen AS gjennom hele prosjektfasen. Dette enten vi jobber med nybygg, rehabilitering, ombygging eller påbygging for alle typer av bygg.

Finvold Prosjekt Consult AS, med over 35 års erfaring, vil bringe verdifull ekspertise til samarbeidet. FPC vil bistå med kontroll av regnskap, påløpte kostnader mot budsjett, og tilstandsvurdering. FPC bistår med alt fra regulering av eiendom, følge opp frem til rammetillatelse, gjennomføring av prosjekt og frem til ferdigattest er gitt.

Heiner Gruppen AS og Finvold Prosjekt Consult AS ser en stor fordel av å samarbeide med hverandre og utfylle hverandre i tomte- og eiendomsutvikling. Med Finvold Prosjekt Consult AS sin ekspertise innen prosjektledelse, og Heiner gruppen AS sin mangfoldige erfaring og ekspertise innen bland annet markedsføring av eiendom vil samarbeidet være en god match.

No items found.

Kontakt oss

Alle gode samarbeid starter med en samtale. Vi ser frem til å høre fra deg. Send oss en melding nedenfor. Og vi svarer så fort vi har anledning.

Takk! 
Vi svarer deg så fort vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.