Om selskapet

Eiendom1 AS ble stiftet i 2018, og har på kort tid opparbeidet seg en solid eiendomsportefølje. Stifterne har bakgrunn fra bil- og teknologibransjen, og tatt med seg verdifull erfaring inn i det nye satsningsselskapet Eiendom1 AS. Eiendom1s kortsiktige mål er å ha en eiendomsportefølje verdsatt 100 millioner innen utgangen av 2023.‍

Om samarbeidet

Velkommen til vår Eiendom1, en del av Heinergruppen. 

Vi er stolte av vår ekspertise innen eiendom og vår store portefølje av eiendommer. Vi har erfaring med kjøp, salg og forvaltning av alle typer eiendommer, og vi har hjulpet både privatpersoner og bedrifter med å realisere deres eiendomsprosjekter.

Vårt team består av erfarne mennesker som har bred kompetanse og erfaring innen eiendomsbransjen. Vi forstår at hver eiendom er unik og krever en skreddersydd tilnærming for å oppnå best mulig resultat. Derfor tilbyr vi en helhetlig tjeneste som tar hensyn til alle aspekter ved eiendomstransaksjoner, alt fra markedsføring og kontraktsforhandlinger.

Vår eiendomsmasse består av en rekke eiendommer i ulike størrelser og lokasjoner, som gir oss muligheten til å tilby skreddersydde løsninger for alle typer kunder. Vi kan tilby alt fra mindre boliger til større kommersielle eiendommer og har mulighet til å tilpasse oss kundens behov og ønsker.

Vi tror at å investere i eiendom er en langsiktig og trygg investering, og vi vil hjelpe deg med å realisere dine eiendomsdrømmer. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med din eiendomstransaksjon.

No items found.

Kontakt oss

Alle gode samarbeid starter med en samtale. Vi ser frem til å høre fra deg. Send oss en melding nedenfor. Og vi svarer så fort vi har anledning.

Takk! 
Vi svarer deg så fort vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.