CEO / Partner
Claudio Ahumada
Claudio begynte sin karriere hos IF forsikring som franchisetaker i 1999, og senere skiftet han til bilbransjen. Han har vært en sentral aktør i opprettelsen av flere bilbutikker og grunnla franchisen Ncars i 2022. Claudios styrker inkluderer gjennomføringskraft og evnen til å se muligheter. I dag er Claudio daglig leder i Heiner Gruppen, som han etablerte i 2021. Målet med Heiner Gruppen er å bygge en konsern med flere satsingsområder, som nå inkluderer Ncars, Eiendom1, Advice Norge og Club Holiday. Claudio leder an i arbeidet med å utvikle selskapene og realisere deres potensial.
Performance marketing specialist
Mia Kristoffersen Olsen
Mia kom til Heiner gruppen i 2021 og har hatt ansvaret for våre selskapers profil utad. Hennes bakgrunn er fra markedsføring. Hun har den senere tid gjennomført tre år på Høyskolen Kristiania. Denne kompetansen tar hun med seg inn i alle våre prosjekter.
CMO
Lars Sand
Lars og Kompass Media AS kom under Heiner gruppen vinteren 2023. Lars har bygget opp flere selskaper og markedsføringsbyråer før han startet Kompass Media. Han har en bakgrunn fra Idium, Ekko Media, og var en av Norges første som spesialiserte seg på markedsføring på Facebook. Lars har ansvaret for all digital markedsføring og mediestrategi.
CTO
Robin Skog
Robin har jobbet sammen med Lars i Kompass og tidligere selskaper siden 2018. Han har hatt stillinger som prosjektleder og Head of performance hos Ekko Media, samt medieplanlegger og Adoperations-manager hos Omnicom MG. Han har hatt ansvaret for kunder som Coop, Toyota, RiksTV og Mitsubishi. Robin har hovedansvaret for å utvikle og programmere kampanjer både for oss og for våre kunder.
Finance Controller
Cristian Zuniga
Cristian har jobbet med Claudio siden 2015. Han utarbeider og har ansvaret for hvordan arbeidsoppgavene knyttet til økonomi, regnskap internt og administrasjon skal utføres på våre arbeidsplasser. Oppgavene til Cristian handler i stor grad om konstnadskontroll og økonomistyringen i selskapene under Heiner Gruppen sin parole.

Kontakt oss

Alle gode samarbeid starter med en samtale. Vi ser frem til å høre fra deg. Send oss en melding nedenfor. Og vi svarer så fort vi har anledning.

Takk! 
Vi svarer deg så fort vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.