Om selskapet

Vi ønsker å skape et miljø for padelelskerne. Med de beste fasilitetene. Vi skal ha god plass mellom baner, samt romslig lounge og pro shop.Hos oss vil du kjenne deg ivaretatt og få en helt unik spilleopplevelse. Vi hadde lyst til å starte et konsept der spilleren var i fokus, med kompetansen og nettverket vi besitter er vi helt sikre på at dette vil skape en padelopplevelse utenom det vanlige. Fuego Padel skal være et senter der folk elsker å spille og omgås likesinnede. Med erfaringen vi har i vårt team med lokale og Norges elite har vi stor tro på at dette kan bli helt unikt. Fuego Padel har som ambisjon og er allerede i gang med å tilknytte seg spillere fra hele Europa. Hensikten er å danne et team av både coacher og spillere slik at vi kan tilby våre kunder et bredt nettverk av erfaring. Det vil bli holdt jevnlige klinikker med WPT coacher med daglig tilholdssted blant verdens beste spillere. Det vil også bli holdt showkamper og andre morsomme eventer hvor spillere på alle nivå kan bli med og bryne seg på verdenseliten. Vi har som mål å alltid ha noe spennende i vente for våre kunder.

Om samarbeidet

Fuego padel er en dal av Heiner gruppen sin satsning på aktivitetshus. Fuego padel vil da være navnet på padel aktiviteten innefor aktvitetshuset. 

Velkommen til Fuego Padel – vår padel-satsning innenfor egne aktivitetshus! Vi er stolte av å tilby en unik padel-opplevelse i våre moderne og trivelige lokaler. Våre aktivitetshus er utformet for å gi deg den ultimate padel-opplevelsen, med høykvalitetsbaner, profesjonelt utstyr og en hyggelig atmosfære.

Fuego Padel handler om mer enn bare å spille padel – det handler om å skape minner med venner og familie, ha det gøy og å utvikle dine padel-ferdigheter. Vi tilbyr alt fra drop-in spill til konkurranser og trening, og vi har aktiviteter som passer for alle aldre og nivåer. Våre erfarne trenere er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg med å utvikle din teknikk og strategi.

Vi tror at padel er en sport som vil vokse i popularitet i Norge, og vi ønsker å være en del av denne utviklingen. Derfor har vi som mål å bygge flere aktivitetshus over hele landet, slik at flere mennesker kan få oppleve gleden av å spille padel på Fuego Padel-baner. Vi ønsker å skape et sted hvor folk kan møtes, ha det gøy og skape minner sammen.

Vi jobber hardt for å sikre at våre aktivitetshus oppfyller høye standarder når det gjelder kvalitet, sikkerhet og service. Vi ønsker at alle som besøker oss skal føle seg velkomne og ivaretatt, og vi vil alltid strekke oss langt for å tilfredsstille våre gjesters behov og ønsker.

Vi håper du vil bli med oss på vår padel-reise og oppleve hva Fuego Padel har å tilby. Ta kontakt med oss for å lære mer om våre aktivitetshus eller for å bestille en time på banen. Vi gleder oss til å se deg!

No items found.

Kontakt oss

Alle gode samarbeid starter med en samtale. Vi ser frem til å høre fra deg. Send oss en melding nedenfor. Og vi svarer så fort vi har anledning.

Takk! 
Vi svarer deg så fort vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.