Våre verdier

Vi lever etter en filosofi om at godt samarbeid er nøkkelen til suksess, uansett om det gjelder samarbeid med kolleger, samarbeidspartnere eller myndigheter.

Profesjonalitet

Heiner Gruppen leverer profesjonelle prosesser og verdikjeder i alle deler av virksomheten og mot våre kunder. Vi streber etter høy standard når det kommer til faglig kompetanse og yrkesetikk.

Innovasjon

Vi skal alltid være oppdatert på de nyeste trendene når det kommer til miljø, teknologi og design. Basert på dette vil vi tilpasse våre løsninger i henhold til kundenes behov og ønsker.

Kvalitet

En grunnleggende verdi i alle våre prosesser. Når vi samarbeider med våre partnere, vil vi alltid sørge for at kvaliteten gjenspeiler hva som er avtalt mellom oss og dem.

Proaktivitet

Vi har en proaktiv tilnærming til våre investeringer og samarbeid. Sammen finner vi løsninger og skaper tett samarbeid for å oppnå de ønskede resultatene.

Kontakt oss

Alle gode samarbeid starter med en samtale. Vi ser frem til å høre fra deg. Send oss en melding nedenfor. Og vi svarer så fort vi har anledning.

Takk! 
Vi svarer deg så fort vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.