Heiner gruppen AS og Finvold Prosjekt Consult AS annonserer stolt et nytt samarbeid innen eiendomsutvikling. Som to av de mest innovative selskapene innenfor sine respektive bransjer, ser de to selskapene en stor fordel i å samarbeide og utfylle hverandre på en rekke områder.

Finvold Prosjekt Consult AS har over 30 års erfaring innenfor alle typer byggeprosjekter. Selskapet gjennomfører due diligence, styre forprosjekter og prosjektering, samt følger opp i forhold med reguleringsprosesser til rammesøknad og igangsettingssøknad til vedtak foreligger. FPC har videre spisskompetanse innenfor tilbudsinnhenting, evaluering, kontrahering og komplett oppfølging av byggeprosjekter fra byggestart til gjennomført overtakelse. FPC tilpasser prosjektrapporteringen til det behov og de ønsker våre oppdragsgivere måtte ha gjennom alle faser av prosjektet. FPC er et lite, ubyråkratisk og effektivt selskap, hvor hovedfokuset er å ta vare på våre oppdragsgivere med hensyn på økonomi, fremdrift og kvalitet.

Heiner gruppen AS og Finvold Prosjekt Consult AS skal nå samarbeide om utvikling av eiendommer og tomter. Ved å kombinere sin unike kunnskap og erfaring, vil de to selskapene skape verdier for sine kunder og aksjonærer, samtidig som de styrker sin posisjon i markedet. Samarbeidet vil gi kundene tilgang til den beste kompetansen og erfaringen på tvers av bransjene, og vil bidra til å utvikle innovative og bærekraftige eiendomsprosjekter.

"Vi ser frem til å samarbeide med Finvold Prosjekt Consult AS," sier en representant fra Heiner gruppen AS. "Vi tror at dette samarbeidet vil gi store fordeler for våre kunder og vil gi oss muligheten til å utvide vår portefølje.

Kontakt
Tomas Klingén

Tomas begynte i Heiner gruppen våren 2022. Han ble hentet inn på bakgrunn av sin brede kompetanse fra arbeidslivet (IKEA, Vinmonopolet, Oslo losse- og lastekontor for å nevne noen), og den allsidige studiebakgrunnen fra HIL, HiVolda og UiT. (Tomas er utdannet samfunnsplanlegger med fordypning innen organisasjonsteori og ledelse). I Heiner gruppen er han hovedsakelig ansvarlig for å binde sammen kompetansen fra de ulike selskapene opp mot nye prosjekter og samarbeidspartnere.

Bli kjent med våre ansatte

Finvold Prosjekt Counsult

Bli kjent med en av våre samarbeid i innen eiendom. En spennende aktør innen eiendoms- og tomteutvikling.

Les mer om vår visjon og våre verdier.

Les mer

Kontakt oss

Alle gode samarbeid starter med en samtale. Vi ser frem til å høre fra deg. Send oss en melding nedenfor. Og vi svarer så fort vi har anledning.

Takk! 
Vi svarer deg så fort vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.