Heiner Gruppen AS er stolte av å samarbeide med det spanske selskapet "In the Name" for å gi støtte til spanske padelspillere som befinner seg i en trang økonomisk situasjon og har problemer med å finansiere reiser og trening for å utvikle sine ferdigheter.

Vi har et hjerte for sporten og ønsker å hjelpe til med å skape muligheter for disse spillerne til å bli de beste de kan være, ved å gi dem muligheten til å reise og spille i Norge. Vi dekker kostnadene for reise og opphold, og legger også til rette for at de kan holde kurs og spille turneringer her til lands. Dette gjør at spillerne kan fokusere mer på å trene og forbedre seg, uten å bekymre seg for, eller i alle fall gjør det lettere, økonomiske når de kommer tilbake til Spania.  

Dette samarbeidet er ikke bare en fordel for spillerne, men også for oss som et selskap. Vi har blitt kjent med mange talentfulle og lidenskapelige mennesker i padelsporten gjennom vårt kontaktnett, og ved å gi tilbake til sporten kan vi også styrke vårt samarbeid og nettverk.

Vi i Heiner Gruppen AS er glade for å kunne bidra til å hjelpe unge og etablerte spanskepadelspillere å nå sitt fulle potensial, og gir dem muligheten til å utvikle seg og bli de beste utøverne de kan være. Vi gjør dette ikke for å tjene penger, men for å gi tilbake til sporten og menneskene som har gitt oss så mye gjennom årene.

Vi håper å kunne fortsette dette samarbeidet med "In the Name" og gi disse talentfulle spillerne muligheten til å vokse og blomstre, både som utøvere og som mennesker.

Fuego Padel

Bli kjent med en av våre investeringer i innen sport. Med Norges mest kjente padelspiller på laget.

Les mer om vår visjon og våre verdier.

Les mer

Kontakt oss

Alle gode samarbeid starter med en samtale. Vi ser frem til å høre fra deg. Send oss en melding nedenfor. Og vi svarer så fort vi har anledning.

Takk! 
Vi svarer deg så fort vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.